Czy jeśli usunę użytkownika ze swojej organizacji, to odzyskam przypisane do niego, a niewykorzystane licencje?
Nie, nie można cofnąć przypisania licencji do użytkownika, a jego usunięcie z Zespołu nie spowoduje zwiększenia puli licencji - nawet, jeśli nie zostały przez użytkownika wykorzystane.